Inschrijven nieuwe leerlingen voor het schooljaar 2022-2023

Inschrijven in De Buitenkans of GBS Schaffen-Deurne

Periode 1: van maandag 28 maart 2022 tot zondag 25 april 2022.

Kinderen van personeel van de school en broers en zussen krijgen voorrang in de school waar al een kind van het gezin school loopt.

Periode 2: van zaterdag 7 mei 2021 tot vrijdag 20 mei 2022.

Iedereen kan zich inschrijven. Om tot een evenwichtige sociale mix in de scholen te komen, worden de kinderen in deze periode in groepen ingedeeld.

Periode 3: vanaf maandag 30 mei 2022.

Iedereen kan zich vrij inschrijven, er zijn geen voorbehouden plaatsen meer.

Op zaterdag 7 mei 2022 worden er digitale inschrijvingen georganiseerd in de school.

Voor meer informatie

·        De Buitenkans, Molenstede: vul je gegevens in via deze link: inschrijvingen De Buitenkans of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

·        GBS Deurne: vul je gegevens in via deze link: inschrijvingen GBS Deurne of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

·        GBS Schaffen: vul je gegevens in via deze link: inschrijvingen GBS Schaffen of kom je ter plaatse inschrijven tussen 9 uur - 12 uur op school.


Indien u graag buiten de schooluren een bezoek brengt aan de school, kan u hiervoor een afspraak maken:

  • Voor GBS De Buitenkans op 013 32 69 28 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Voor GBS Schaffen-Deurne op 013 32 69 23 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij danken u voor uw begrip!

Met vriendelijke groeten

Machtelt Mertens        Directeur De Buitenkans    

Benny Merken            Directeur GBS Schaffen - Deurne